18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Érdekes parkolás

Péntek este láttam ezt az „érdekességet” a Lidl parkolójában. Először nem hittem a szememnek, azt gondoltam ül valaki az autóban, aztán kiderült, hogy ez mégsem pillanatnyi állapot… Nem szeretek ítélkezni,ezért csak találgatni tudok ki és miért parkolt éppen így:

– Tanuló vezető, vagy csak szerencsétlen sofőr, aki egy idő után feladta, hogy be tudjon állni egy parkolóhelyre. Mentségére legyen mondva, valószínűleg a vizsgán csak a ferde parkolást kellett végrehajtania. (A „T”-betűs matricát viszont nem láttam.)

– Vannak nagyon is mozgásképes, de lusta emberek, akik egyszerűen nem hajlandók szabályosan parkolni (de ez mégsem lehet, mert feltűnően messze volt a bejárattól)

– Egy olyan emberé a jármű, aki itt sem akar beállni a sorba, tehát az önkifejezés és az egyedi megoldások feltétlen híve.

– Lehet, hogy mégis volt valaki a volán mögött, de éppen lehajolt szerelni a műszerfal alá.

– Na jó, ennyi rosszindulat után még az is elképzelhető, hogy miután lerobbant az autó, bement elakadásjelző háromszöget vásárolni.

– Utoljára, ha nem is utolsósorban, várok még további javaslatokat, vagy esetleg a jármű tulajdonosának jelentkezését, aki felfedi a titkot.

– Legeslegutoljára pedig…szóval másoknak is tetszett a látványosság, többen előkapták a telefonjukat, hogy megörökítsék a pillanatot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...