11 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

A 48 órás maratoni sulirádió – az FM 89,9-en

A gimnázium lelkes stábja ideiglenes rádiójával elsősorban a környék ifjúságához és örökifjúságához kíván szólni. Az idei év érdekessége, hogy az összes ceglédi középiskolasulirádiósai tiszteletüket teszik, akiknek szintén lehetőségük lesz a bemutatkozásra október 2-án pénteken, amikor a délelőtt folyamán kézről-kézre adják majd a mikrofont. Ezen kívül egy „rendhagyó magyar óra” keretei között a 89,9 Local FM Pilvax című műsorában próbálnak majd a stábtagok a hallgatósággal kulturális szempontból is egy nagy közösséget alkotni, hiszen a vendégek kortárs írók és költők lesznek!

Reményeink szerint ez a 48 óra egy olyan kezdőlöketet ad majd Cegléd diákjainak, mely a további hónapokban, s években összetartja a mindenkori középiskolásokat. Szerkesztőségünk is megtesz mindent, hogy erről a folyamatról tájékoztassa olvasóit, így lapunk hasábjain rovat indul, melyben feldolgozzuk a helyi fiatalok mindennapjait, természetesen diákszemmel, melyhez segítséget többek között a Local FM stábtagjai adnak majd.

Tehát ne feledjék, füleljenek október 1-jétől, a zene világnapjától az FM 89,9-en, majd másnap reggel 9 órától hangoljanak rá a 48 órás élő maratoni sulirádióra, akár a rádiókészülékeken, akár az interneten keresztül. Nálunk egy percről sem maradnak le! Jó rádióhallgatást!


Vendégek: Zanzibár, Takács Nóra, Hegedűs Laci (Hege), Freak Time, The Scarlet, FatalError, Szeleczki Dávid és Ádám, Nevermind, Tom White és a Mad Circus, TrustedEssence, DJ MAD, Süveges András, Feelan’trope, NoComment, Rocksuli, PapaverCousins, KD csapat, DJ Kiloherz, Jahoda Sándor, Mózsi Ferenc, Cegléd Város Sportolói.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...