34.1 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Növekvő erőszak jellemezte az elmúlt hetet

M. Zoltán 19 éves a megalapozott gyanú szerint- ez idáig ismeretlen társaival együtt – 2015. szeptember 26-án a hajnali órákban egy ceglédi üzlet előtt bántalmazott egy férfit, akinek arcát, fejét több alkalommal, ököllel megütötte, illetőleg test szerte megrúgott. A bántalmazás következtében a sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 19 éves férfit a rendőrök garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, társainak felkutatása folyamatban van.

Gy. László 39 éves csemői lakos a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. szeptember 25-én 23 óra körüli időben egy csemői vendéglátóhely teraszán – előzetes szóváltást követően – a sértettel dulakodni kezdett. A cselekményét a szórakozóhelyen többen észlelték, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ezért őt a rendőrök elfogták, előállították és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsítottak ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást.

Közlekedés

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 16 közlekedési baleset történt. A kiváltó okok között szerepel az elsőbbség meg nem adása és a követési távolság be nem tartása. Több esetben is előfordult, hogy figyelmetlenség miatt a jármű vezetője letért az útról és balesetet szenvedett.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a ceglédi rendőrök továbbra is fokozottan ellenőrzik a 4-es számú főút forgalmát, kiemelten az Abonyi elkerülő, a ceglédi körforgalom és a Berceli dombok szakaszán.

Szintén kiemelt figyelmet fordítanak a járőrök a kerékpárok felszereltségére és a láthatósági mellény használatára tekintettel az egyre korábban bekövetkező szürkületre és sötétedésre.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...