11 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Növekvő erőszak jellemezte az elmúlt hetet

M. Zoltán 19 éves a megalapozott gyanú szerint- ez idáig ismeretlen társaival együtt – 2015. szeptember 26-án a hajnali órákban egy ceglédi üzlet előtt bántalmazott egy férfit, akinek arcát, fejét több alkalommal, ököllel megütötte, illetőleg test szerte megrúgott. A bántalmazás következtében a sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 19 éves férfit a rendőrök garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, társainak felkutatása folyamatban van.

Gy. László 39 éves csemői lakos a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. szeptember 25-én 23 óra körüli időben egy csemői vendéglátóhely teraszán – előzetes szóváltást követően – a sértettel dulakodni kezdett. A cselekményét a szórakozóhelyen többen észlelték, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ezért őt a rendőrök elfogták, előállították és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsítottak ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást.

Közlekedés

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 16 közlekedési baleset történt. A kiváltó okok között szerepel az elsőbbség meg nem adása és a követési távolság be nem tartása. Több esetben is előfordult, hogy figyelmetlenség miatt a jármű vezetője letért az útról és balesetet szenvedett.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a ceglédi rendőrök továbbra is fokozottan ellenőrzik a 4-es számú főút forgalmát, kiemelten az Abonyi elkerülő, a ceglédi körforgalom és a Berceli dombok szakaszán.

Szintén kiemelt figyelmet fordítanak a járőrök a kerékpárok felszereltségére és a láthatósági mellény használatára tekintettel az egyre korábban bekövetkező szürkületre és sötétedésre.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...