34.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Hege most nem jutott az élő showba

A hétvégén rajtoló új tehetségkutatóban ceglédi arcot is felfedezhettek a nézők: Hegedűs László „Hege” triálbajnok is megmérette magát a Hungary’s Got Talent műsorában.

A 16-szoros magyar bajnok, idén a világranglista 7. helyén álló Hege egy barátjával és két szépségkirálynővel „erősítve” vágott neki a tehetségkutatónak. Színvonalas műsorát négy igennel jutalmazta a zsűri.

Hiába kaptunk négy pozitív visszajelzést a zsűritől, ettől még nem jutottunk be az élő show-ba, hiszen ez lett volna a minimálisan kitűzött célunk. Hiszen tavaly Ausztriában a legjobb 20-ba kerülve jutottuk be az élő adásba. Itt viszont nem jutottunk idáig. Helyettünk egy sepsiszentgyörgyi triálost juttattak tovább. Ő egyedül adta elő műsorát, barátnője segítségével. Nos, mindannyian tudjuk, hogy miért jutott tovább: nem feltétlenül a jobb teljesítmény miatt. Inkább a határon túli nézők – mint szavazóbázis – megcélzása volt az ok. – mesélte Hege, aki éppen az elmúlt hétvégén október 3-án szerzett két újabb magyar bajnoki címet.

Hege természetesen nem adja fel, hogy felhívja magára és kedvelt sportjára a figyelmet, újabb extrém kihívásokra készül: most több Guinness rekordkísérletet készül felállítani.

VIDEÓ ITT…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...