5.1 C
Cegléd
2024. október 22. kedd
spot_img

Polgármester úr!

A jelentkezésemet észlelve, Ön szemmel láthatóan eltorzult, minősíthetetlen módon visszautasított, és felemelt hangon közölte velem, hogy NEM ADTAM SZÓT. Lehet, hogy Önnek ehhez is joga van – s a környezete ezt el is tűri -én mégis azt mondom, hogy a stílus maga az ember! Ön nemcsak intézményvezetői mivoltomban, hanem nőként is megsértett,, a koromról már nem is beszélve ! Tudja Polgármester úr, annyi éve vagyok a pályán, ahány éves Ön lehet, de ilyen hangnemben, stílusban még soha senki nem beszélt velem, nem is tűrném, mint ahogy Öntől sem! Éppen ezért visszautasítom és kikérem magamnak. Kérem Önt (ami a felszólalásom egyik témája lett volna) kérdezze meg az alpolgármesterétől, hogy a hetekkel ezelőtti óvodavezetői értekezleten mi hangzott el tőle a szülők és a dolgozók tájékoztatásáról.(emlékeztetőül: Ön azt mondta a szülői felszólalásra „az óvodavezetőt kérdezzék meg, miért nem tudtak korábban erről az érintettek” Tudja miért nem? Mert az alpolgármester kifejezett utasítása volt, hogy ez nem mehet ki a köztudatba. Polgármester úr, igaz nem készült róla jegyzőkönyv, de én még úgy szocializálódtam, hogy hiszek a kimondott szóban!

Polgármester úr, ha iskolai bizonyítványban kellene Önt minősítenem, akkor jó modorból, viselkedésből megbukott, de mint mindenkinek, Önnek is lehetősége van pótvizsgázni! Tiszteletet csak az érdemel, aki maga is képes tiszteletet adni, funkciótól, beosztástól függetlenül Eszembe jutott még az a régi mondás is, hogy a szerénység és a jó modor csak az igazán nagy emberek sajátja ( s ez nem a testmagasságot jelenti ) .

Levelem nem önös érdekből íródott, sok, általam nagyra értékelt ember keres meg folyamatosan, mondván, ne hagyjam szó nélkül mindezt. Igazán azzal győztek meg, hogy ez nem egyedi eset volt, sajnos ez tendencia!

A levelem közzétételének esetleges következményeit, annak minden mondatát, gondolatát természetesen vállalom!

Cegléd,2015-10-23 

Üdvözlettel:

dr. László Istvánné

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...

Ungvári Miklós a rádióban

A Nemzeti Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége Ungvári Miklós,...