27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Üveghullás veszély!

Tisztelt Szerkesztőség! Egy veszélyes jelenségre szeretném felhívni a figyelmet. Pár éve a Kossuth Ferenc utca 54. szám alatti egyik lépcsőházban szenteste párommal a tévéműsort néztük, amikor iszonyatos csattanást hallottunk. Kiderült, hogy egy üvegtábla zuhant le ismeretlen okból a 7-8 emeletről az ablakpárkányunkra. Ez a kitört ablak a mai napig így áll. Életveszélyesen. Megkerestem a lakót, de senkit nem találtam a lakásban.
Az 52. szám alatt most szintén a 7-8. emeleten lóg egy hatalmas életveszélyes üvegtábla… Jeleztem a közös képviselőnek, de semmi sem történt. Azóta mindig a magasba nézek. Nem szándékom, hogy bárkit vádoljak, de nem szeretném, ha valaki meghalna emiatt a gondatlanság miatt. Egy viharos szél és kész a baj.(Név és cím a szerkesztőségben)
 
Lapunk megkereste az érintett lakóház közös képviselőjét Marosvári Károlynét, aki elmondta: nem tud az ügyről semmit.- Az ablaktörés vagy repedés ügyintézése természetesen a lakó vagy bérlő dolga és felelőssége. A ház rendelkezik biztosítással, tehát miután kicserélte a törött üveget, a biztosító fizeti a számla után a költségeket. Amennyiben nem csináltatja meg, mi arra felszólítjuk a lakót vagy a tulajdonost, mást tenni nem tudunk. Arról azonban, hogy a lakások lakottak-e vagy sem, nem mindig vannak információim. Akár hónapokig is állhatnak üresen magánszemélyek vagy az önkormányzat tulajdonában álló lakások, mert csak akkor kell tájékoztatniuk, amikor új bérlő költözik az ingatlanba.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...