15.8 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Csaknem halálra szurkálta édesanyját

A napokban emeltek vádat az ellen a nő ellen, aki kis híján halálra késelte édesanyját Nyársapáton.

A nő édesanyjával és húgával élt egy családi házban Nyársapáton. Nem dolgozott, betegsége miatt leszázalékolták. Nehéz anyagi körülmények között éltek. Mindebből adódóan gyakori volt a hangos veszekedés a nő és az édesanyja között. A feszültséget fokozta, hogy a vádlott többször azt vélelmezte, hogy édesanyja telepatikus úton molesztálja őt. Ezért többször gondolt arra, hogy bántalmaznia kellene az anyját.

Még áprilisában történt, hogy egy nap ketten voltak otthon. Aznap éppen nem veszekedtek. Késő este, amikor az édesanya elaludt, a vádlott egy késsel a kezében odalépett, és többször megvágta, megszúrta az édesanyja arcát, nyakát és testét, aki miután felkelt az ágyból, térdre esett. A nő hátulról megmarkolta az anyja haját és a torkának húzta a kést. A vádlott ekkor, látva az erősen vérző anyját, kiment a szobából, mire az az ajtó elé tolt egy fotelt és beleült, hogy a lánya ne tudja ismét megtámadni. Ő azonban betörte az ajtó üvegét, a résen keresztül ismét megszúrta az anyját. A vérengző nőt hazatérő húga és annak ismerősei fékezték meg, és hívták ki a mentőket. Az asszony halála csak a véletlen szerencse folytán nem következett be.

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat és kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt a vádlottal szemben.

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...