31.5 C
Cegléd
2024. június 21. péntek
spot_img

Betörések és lopások hete

Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2015. november 6-án 14 óra és 16 óra közötti időben magukat villanyóra leolvasónak adták ki és így bejutottak egy ceglédi házba, ahol a sértettet szóval tartották, pénzt váltottak vele, majd készpénzt tulajdonítottak el.

Fenti ügyekben az ismeretlen tettesek felkutatása folyamatban van.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozás a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya D. József 27 éves ceglédi lakos és 47 éves ceglédi társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. november 8-án 19 óra körüli időben egy ceglédi sörözőben eltulajdonították a sértett övtáskájából a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és irataival együtt.

Az Abonyi Rendőrőrös folytat nyomozás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Ferenc 28 éves abonyi lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. október 31-én 23 óra körüli időben betörte egy abonyi ingatlan ajtaját és onnan eltulajdonított egy televíziót.

B. Zoltán 29 éves ceglédi lakos és 36 éves társa a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. november 3-án 14 óra körüli időben egy csemői tanya előtt parkoló üzemképtelen, forgalomból kivont tehergépkocsit eltulajdonította oly módon, hogy azt a 29 éves gyanúsított használatában lévő tehergépkocsival elvontatták. A két férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

R. Zsolt 25 éves dánszentmiklósi lakos ellen készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán. A gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. november 3. napon jogtalanul megszerezte egy látássérült személy bankkártyáját és arról több, mint 200 ezer forint készpénzt vett fel.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. László 49 éves, valamint N. László 29 éves csemői lakosok ellen, akik a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. november 2-án 16 óra körüli időben – előzetes szóváltást követően – összeverekedtek egymással. Ezt követően a dulakodás abbamaradt, majd N. László az egyik tanyába bement. Ezután a 49 éves gyanúsított az úton tartózkodó élettársát szóváltást követően több alkalommal megütötte. A nő védelmére a 29 éves férfi újra kiment az utcára, ahol H. Lászlót több alkalommal megütötte. A rendőrök a két férfit elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A nyomozóhatóság előterjesztést tett az idősebb férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya J. Sándor 41 éves újszilvási lakos ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 1-jén 23 óra körüli időben felhívta egy nő ismerősét és közölte vele, hogy őt és a lakásán tartózkodó férfit meg fogja ölni. Rövid idő elteltével a gyanúsított személyesen ment el a nő házához, ahol a konyhaszekrény fiókjából két kést vett magához és azokkal a házban tartózkodó férfira támadt. Az egyik késsel a sértett állát megvágta, majd távozott a helyszínről.

A cselekményt követően – 15 perc elteltével – a járőrök elfogták a 41 éves férfit, akit előállítását követően a ceglédi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.J. Sándor a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit a Ceglédi Járásbíróság 2015. november 3-án előzetes letartóztatásba helyezte.

Közlekedés

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 7 közlekedési baleset történt, melyből 4 esetben anyagi kár, 1 esetben könnyű, 1 esetben pedig súlyos sérülés következett be.

Eddig ismeretlen okból egy teherautó, egy kamion és egy személyautó ütközött össze 2015. november 3-án 6 óra 45 perc körüli időben a 4-es számú főút 65-ös kilométerszelvényében Ceglédbercel és Cegléd között. Az ütközés következtében a személygépkocsiban két személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A Ceglédi Rendőrkapitányság a balesetek megelőzése érdekében továbbra is kiemelt figyelmet fordít a kerékpárosok és a gyalogosok közlekedésére, valamint az ittas vezetők kiszűrésére.

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...