15.1 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Épül az új ügyfélszolgálat

Ügyfeleinek minél magasabb színvonalú kiszolgálására törekszik a BÁCSVÍZ Zrt., ennek érdekében ügyfélszolgálati fiókirodája számára kényelmes és modern új épületet épít Cegléden.

Már az elhelyezkedés meghatározásánál szempont volt az ügyfelek számára minél könnyebb megközelíthetőség, valamint, hogy az ügyfélszolgálati funkció mellett az üzemmérnökségi központ kialakításához is megfelelő legyen az ingatlan. A választás így esett a Pesti út 25. szám alatti telekre, melyen egy kétszintes épület megvalósítását tervezi a Társaság mintegy 280 m2 beépítésével.

Az épület utcai frontján kap majd helyet az ügyfélszolgálat, mögötte a dolgozók kényelmes munkakörülményeit szolgáló szociális helyiségek, a telek belső részében pedig az viziközmű üzemeltetési munkákhoz szükséges gépek és eszközök tárolásának megfelelő egységek kerülnek kialakításra. Az épület tetőtere modern felszerelésű irodákra lesz osztva, ahonnan az üzemmérnökség adminisztratív és irányítási feladatait látják majd el a munkatársak.

Természetesen a parkolási lehetőségek és a minél nagyobb zöld felületek kialakítására is tartalmaz megoldást az építési terv. A BÁCSVÍZ Zrt. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az újonnan létrejövő épület illeszkedjen a környezetbe és kifejezze a cég ügyfélközpontúság, minőség és környezettudatosság iráni elkötelezettségét is.

A mintegy 100 millió Ft értékű beruházást a BÁCSVÍZ Zrt. saját forrásból finanszírozza. A kivitelezésre 2015-ben pályázatot írt ki a cég, melyre több generálkivitelezőt – köztünk helyi vállalkozást is – meghívtak. A legkedvezőbb ajánlat benyújtásával a Generál Centrál Kft. nyerte el a munkát, és e hónapban már meg is kezdték a projekt megvalósítását. Kedvez az építőknek az időjárás, mely lehetővé teszi a munkavégzést még így november derekán is, és bíznak benne, hogy a folytatáshoz is megfelelően alakulnak majd a feltételek. A projekt ütemezése szerint 2016 őszétől a BÁCSVÍZ Zrt. szeretné már új ügyfélszolgálati fiókirodájában fogadni ceglédi és környékbeli ügyfeleit.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...