18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Új szolárium és testformáló szalon Cegléden

A szalon másik fontos szolgáltatása a Vibrotréning, melyhez két gép áll rendelkezésre.A testedzésként vagy szépészeti kezelésként is működő gép elősegíti minimális idő befektetésével a maximális eredmény elérését!

Vibrotréningnek számos jótékony hatása ismert, ezek között a legfontosabb, hogy kiváltja a többórás edzőtermi munkát. A rezgőpad három irányban rezeg, így megmozgatja a szervezet összes izomrostját. Azokat is, amelyeket semmilyen kardio géppel, vagy aerobikkal nem tudnánk edzeni.A vibrotréner másodpercenként 20-60 izom összehúzódást hoz létre. 20 perc edzés a Vibroplate gépen olyan, mintha végigugráltunk volna egy aerobik órát. A háromirányú rezgés az egész testre hat, bármilyen gyakorlatot végzünk rajta, minden izomcsoportunk dolgozik, csak van, amelyik intenzívebben. Így például a karizomgyakorlatok közben a hasizmunk is erősödik.

A vibrotréning viszont kíméletesebb: a futással, ugrókötelezéssel, tornatermi edzésekkel szemben nem roncsolja az ízületeket, porcokat. Sőt, erősíti a csontszerkezetet, a csontok közti folyadékképződést fokozza, így csontritkulásosoknak, ízületi és gerincbetegeknek is kifejezetten ajánlják.A gép elvégzi az izmok bemelegítését, a Vibroplate edzés háromszor hatékonyabb a hagyományos sportoknál, illetve jó kiegészítője más edzésformáknak.

Jótékony hatásai között említhető, hogy használatával a csontsűrűség fokozódik: mert a függőleges vibráció serkenti a csontot építő szövetek működését. Már 20 perc edzéssel javul a végtagok véroxigén ellátása, ettől fokozódik az anyagcsere. A hagyományos edzésekkel szemben ez az edzés után még tovább fennmarad, így a fogyás, zsírégetés is hatékonyabb. Hatékonyan kezeli a cellulitiszt, csökken a szervezet stressz-hormon szintje és nő a boldogsághormon szint. Nő az agyi kapacitás, a szellemi teljesítőképesség. A vérellátás javul, ez serkenti az agyműködést, csökkenti a feledékenységet, növeli a kreativitást.Gyorsan feszesíti a bőrt, a bőr alatti izmokat így a terhesség utáni alakformálás egyik leghatékonyabb eszköze.Csökkenti a koleszterinszintet, a vérnyomást, a vércukorszintet: rendszeres edzéssel akár a gyógyszermennyiség is csökkenthető, természetesen orvosi ellenőrzés mellett. Hatékonyan erősíti a gerinc melletti izmokat, így a drága gyógytorna is helyettesíthető vele, de ehhez szakorvosi, gyógytornászi szakvélemény szükséges.

A gép használata nem ajánlott súlyos migrén, gyakori indokolatlan szédülés, be nem állított magas vérnyomás/cukorbetegség, szív- érrendszeri betegségek esetén, fertőzés, lázas, akut gyulladás, műtét után közvetlenül, ízületi vagy bármilyen műtéti implantátum, súlyos pánikbetegségben, porckopás esetében, epilepszia, epekő, vesekő (akutan), pacemaker, műtött sérv (porckorong) esetén, terhesség alatt, daganatos megbetegedés, trombózis, szívritmuszavar, szívbillentyű probléma, akut ízületi gyulladások (rheumatoidarthritis) esetén.Ezek nem feltétlenül abszolút kizáró okok, de ezen esetekben célszerű a konzultálás a szakorvossal. A fenti betegségek miatt érintettek az ingyenes próbaedzés előtt konzultálhatnak a szakképzett edzőkkel.

A szalon nyitási akciójaként a vendégek most minden szolárium bérlet megvásárlásához egy Vibro tréning bérletet is kapnak.A szolizás után a szalonban fényképet készítők és azt a Miami Sun & Vibrotréning Centrum facebook oldalán megosztók pedig egy nyereményjátékban is részt vehetnek. A képet és utána az oldalt megosztók között három prémium ajándékot sorsolnak ki.

Szeretettel várnak minden vendéget a Miami Sun & Vibrotréning Centrumba.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...