31.5 C
Cegléd
2024. június 21. péntek
spot_img

Hazai csúcs rangadó lesz vasárnap

A férfi kézilabda NB I 15. fordulójában 22-én vasárnap 18:00 órakor a Ceglédi KK SE hazai pályán fogadja a Váci KSE-t. Csúcs rangadó lesz a javából hiszen két olyan csapat küzd a felsőházas helyezésekért, akik általában az alsóházban szoktak versengeni egymással. A vendégek az előkelő 5. helyen állnak a bajnoki tabellán. A Cegléd csupán egy ponttal van lemaradva tőlük, így hazai győzelem esetén helycsere történik. Ehhez persze elengedhetetlen a szurkolók segítsége, akikre most is nagy szüksége van a csapatnak. Kökény István vezetőedzőt kérdeztük, mire számíthat a várhatóan szép számú nézősereg?

– Igen csúcs rangadó lesz, bár én mindegyiket annak tekintem! Legfőképp arról fog szólni a mérkőzés, hogy melyik csapat fog leszakadni az élmezőnytől. Nagyon-nagyon fontos mérkőzés ez számunkra, megspékelve azzal, hogy hazai meccs és még plusz azzal is, hogy tévés mérkőzés. Ettől függetlenül mi ugyanúgy készülünk, mint bármelyik mérkőzésre. A Komlón elkövetett hibáinkat próbáltuk javítani a héten és speciálisan készülünk a váci csapatra. Én azt várom a csapatomtól, hogy sokkal jobb teljesítményt viszünk ki a pályára, mint Komlón és ki tudjuk javítani az ott szerzett csorbát. 

– Hogy vannak a sérültek? Mindenkire számíthatsz már?

– Bíró Balázs a hét elejétől már száz százalékosan részt vesz a munkában. Még fáj a lába, de mindent tud már csinálni, remélem fogom tudni játszatni. Grbovic a dobó kezét fájlalja, de szerintem fog tudni valamennyit játszani és Lászlai Szabi is visszatérő lesz pár kihagyott meccs után. Remélem teljesen kompletten tudunk majd kiállni.

(Kép egy korábbi mérkőzésről – Fotó: Kisfaludi István)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...