15.8 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Nincs idő a sebek nyalogatására

Mai napon, november 26-án a Balmazújváros otthonában lép pályára a Ceglédi KK SE, így nem sok idő van a sebek nyalogatására. A Komló és a Vác elleni vereségek után ismét nehéz mérkőzés vár a Ceglédre, ugyanis a Balmaz otthon nem nagyon hullajtja a bajnoki pontokat. Az őszi hat hazai mérkőzésükről, csupán a Szeged és a Vác távozott győztesként és további motivációként hazai győzelem esetén helyet cserél a két csapat a tabellán. Rendhagyó módon Kökény István vezetőedzőt először a Vác elleni mérkőzésről kérdeztük. Sok szurkoló elmarasztalta a ceglédi csapatot a vereség miatt, de legalább annyian védelmükre is keltek, mert már több nem tervezett pontot szereztek. Már aludtál néhányat a Vác elleni mérkőzésre.

– Mi volt az oka a vereségünknek?

– Még nem néztem újra a mérkőzést, de összességében a védekezésünk nem működött rosszul. Több lerohanást tudtunk vezetni, amiből eljutottunk ziccer helyzetig, de volt a második félidőben egy olyan szakasz, amit ha megoldunk normálisan, akkor a mi oldalunkra billen a mérleg. Sajnos ahelyett, hogy lőttünk volna könnyű gólt, a Vác tudott lekontrázni és mi kaptunk gólt. Az utolsó szakaszra teljesen padlóra került a csapatom. Nagyon görcsösen és idegesen játszottunk a mérkőzésen, aminek egyelőre még nem tudom az okát, de vizsgáljuk. Valahogy nem találtuk a ritmust és rossz döntéseket hoztunk, ami szinte minden játékosról elmondható…

– Mire számítasz a balmazújvárosi rangadón?

– A váci meccs előtt is azt nyilatkoztam, hogy a váci hazai, a Balmaz idegenbeli és az Orosháza elleni hazai mérkőzéseken nagy lépést tehetünk, hogy jó pozícióba kerülhessünk. Bár nagyon rosszul indítottuk ezt a kis etapot, hogy kikaptunk a Váctól. Azon vagyunk, hogy lelkiekben helyrerázódjunk és hogy ne törje meg ez a kudarc a csapatot. Balmazban javítanunk kell, ami nem lesz egyszerű. Változnunk kell és én hiszek abban, hogy a jobbik arcunkat fogjuk mutatni és úgy fogunk kézilabdázni, ahogy az előzőekben már tudtunk. Nagyon nehéz meccsre számítok Balmazújvárosban.

(Fotó: Kisfaludi István korábbi mérkőzésről)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...