16.7 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Letartóztatott társa otthonában bujkált

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói a ceglédi, a kunszentmiklósi, a lajosmizsei, a kiskőrösi rendőrök, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak közreműködésévelegy tanyabetörés-sorozat ügyébenegyszerre kilenc helyen tartottak ismét házkutatást 2015 december 2-án, melynek során az egyik, korábban már elfogott gyanúsított örkényi ingatlanjában elfogták a körözött férfit.

Az összehangolt munka eredményeként ismét több száz, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó, illetve a lopott tárgyak értékesítése útján szerzett vagyontárgyat – köztük gépkocsikat, kerékpárokat, szerszámgépeket, televíziókat, festményeket, arany ékszereket és egyéb használati tárgyakat – találtak és foglaltak le a nyomozók.

A büntetőeljárások adatai alapján K. Róbert megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy az előzetes letartóztatásban lévő 46 éves K. István örkényi lakossal 2015. április 11-én betört egy izsáki, 2015. augusztus 14-én pedig egy kaskantyúi tanyára és onnan többek között arany ékszereket, laptopot, televíziót, videókamerát, ruházatokat, gázolajat, kerékpárt, szerszámgépeket és egy pénztárcát – a benne lévő személyes okmányokkal és készpénzzel együtt – lopott el.

A feltételezett elkövetők a sértett gépkocsijával szállították el a kaskantyúi tanyáról az eltulajdonított tárgyakat, majd az autót Kisizsák térségében hátrahagyták. A gépkocsiból egy autós rádiót és készpénzt vittek magukkal a gyanúsítottak.

Az őrizetbe vett K. Róbertet lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

(forrás: police.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...