31.5 C
Cegléd
2024. június 21. péntek
spot_img

Karácsonyi Meglepetés party

A Best Face Fest szervezői az év utolsó buliján a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban igazi mega party-val és minden korosztály kedvenc sztárjaival készül egy karácsonyi meglepetés bulira!

2015. december 19-én a Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út 33.) több száz fiatalt és az idősebb korosztály képviselőit is várják a Best Face Fest szervezői. Igazi elő karácsonyi party-nak nézünk elébe, ahol a helyi fiatalok kedvenc lemezlovasai mellett fellép a nagy sikereket magának tudó CHILDREN OF DISTANCE és a nagy slágergyáros páros HORVÁTH TAMÁS & RAUL. Az est különlegessége lesz, hogy – Bravó gála után először az országban – egyszerre egy színpadon láthatjuk a két csapatot, akik közös dalukat adják elő.

Az est programterve szerint a sztárvendégek éjfél után lépnek a színpadra. Előtte és utána napjaink és az elmúlt pár év nagy slágereire táncolhatnak, szórakozhatnak a vendégek.

Belépőjegyeket már elővételben is meg lehet venni 1490 Ft-os egységáron a Gál József Sportcsarnok irodájában és a Szabadság téri jégpálya mellett található lángosos pavilonban. A helyszínen 1700 Ft-os áron lehet majd jegyet vásárolni.

A siker és a jó hangulat szinte borítékolható az év utolsó Best Face Fest rendezvényén, amit megerősít a már előzetes óriási érdeklődés. A szervezők elmondták, hogy az együtteseknek nagyszámú tinédzser rajongó tábora van. Így a 16 évnél fiatalabb vendégeket csak felnőtt kíséretében áll módjukban beengedni a rendezvény területére, még elővételes jegy esetében is. Ezúton kérik a tinik megértését.

2016-ban is folytatódik a rendezvénysorozat. A pontos időpontokról és sztárvendégekről folyamatosan tájékoztatják a szervezők az érdeklődőket, de annyi már most is tudható, hogy több nagy meglepetéssel készülnek. A szervezők azt is elmondták, hogy egy új szórakozóhely nyitásának terve mellett a Best Face Fest helyszíne 2016-ban továbbra is a Gál József Sportcsarnok marad. És ezúton is köszönik a sportcsarnok dolgozóinak és vezetőségének, hogy lehetőséget adtak a party-sorozat megvalósítására.

A 2015-ös évet záró Best Face Fest rendezvényre, december 19-én a szervezők mindenkit szeretettel várnak, hogy karácsony előtt, az év utolsó fesztiválján a két sztárcsapattal együtt töltsünk el egy felejthetetlen éjszakát a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban! Kapunyitás 21 órakor. A belépés érkezési sorrendben történik. A szervezők a beléptetés jogát fenntartják!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...