8.8 C
Cegléd
2024. május 18. szombat
spot_img

Előzetesbe került a rabló

A 29 éves gyanúsított egy idős nő táskáját vette el. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya U. Attila 29 éves ceglédi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. október 31-én 12 óra körüli időben a ceglédi Öregszőlő területén hátulról meglökött egy 81 éves asszonyt, majd megragadta és lerántotta a sértett vállán lévő táskát és elfutott a helyszínről. A táskában az asszony iratai, pénze és kulcsai voltak.

A feljelentést követően a ceglédi nyomozók tanúkat hallgattak ki és adatokat gyűjtöttek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, azonban a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

A 29 éves férfit a Nagykőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. december 21-én fogták el.  U. Attilát – előállítását követően – a ceglédi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A Ceglédi Járásbíróság 2015. december 22-én a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendeléséről döntött. Ellene a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...