13.1 C
Cegléd
2024. május 9. csütörtök
spot_img

Ippon Mozartnak

Az utanpotlassport.hu készített interjút “Ippon Mozartnak” címmel a ceglédi utánpótlás nagy reménységével, Tamasi Szandrával, aki utolsó, ifjúságiak között töltött évének új súlycsoportban vág neki. Szandra Európa-bajnoki helyezéssel búcsúzna a korosztálytól.
Tamasi Szandra már nyolc éve cselgáncsozik. Tavaly jó évet zárt. Az ifjúságiak között kvalifikálta magát az Eb-re és a vébére, ami annak ellenére is nagy élményt jelentett, hogy nem végzett pontszerző helyen. Nem úgy az EYOF-on, ahol felállhatott a dobogó harmadik fokára. A világversenydömpingnek nem volt vége az ifjúsági korosztálynak kiírt eseményekkel, Szandi ugyanis a juniorok között is kivívta az Eb- és vébéindulás jogát.
Szandi idén súlycsoportot vált, és a 44 kg helyett a 48 kg-ban versenyez. Újra fel kell építenie magát, így az év legfontosabb célja, hogy némiképp beleerősödjön a mezőnybe. A finnországi ifjúsági Eb-n azzal együtt pontszerzést vár magától, hogy szép eredménnyel búcsúzhasson a korosztálytól.
 
Lakner Gábor írása az utanpotlassport.hu oldalán itt olvasható… http://www.utanpotlassport.hu/2016/02/03/ippon-mozartnak-2/
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...