14.9 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Szavazzunk Gabnai Juditra!

Az evpraxisa.hu által meghirdetett pályázaton a többtucatnyi jelölt közül a szakértő zsűri 10 határon túli és 10 magyarországi háziorvost – köztük egy ceglédit Dr. Gabnai Juditot – tett fel arra a listára, melyből a szavazatok alapján kiderül ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében 2015.” címet. Április 2-tól április 17-ig szavazhatunk a népszerű ceglédi doktornőre.
Az ajánlásokban meleg szavakkal méltatják a doktornőt betegei: „Ő nemcsak szakorvos, de lelkünk gyógyítója is! Hivatásszeretetből példát adott gyermekeinek, munkatársainak. Hála Istennek már mellette rendel orvos lánya, a “kis doktornő”. Egy másik ajánló pedig Hegedűs Ágota alpolgármester:  „Körzetében sok az idős ember, ezért úgy döntött, hogy önerőből orvosi rendelőt épít, ma már a saját rendelőjében gyógyítja betegeit. 2008-ban ,,Cegléd Város Egészségügyéért” szakmai elismerésben részesítette őt Cegléd Város Önkormányzata, 2012-ben pedig a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete tüntette ki ,,Az Év Vállalkozója” díjjal, kiemelkedő munkája elismeréseként.” – írta az alpolgármester a doktornőről, aki 2014-ben a Gubody-díjat is megkapta.
Lapunk 2008 decemberében hirdette meg azt a felmérést, melyen a város leginkább példamutató személyiségét is kerestük, akkor Olvasóink közül a legtöbben Gabnai doktornőt ajánlották. Az ennek apropóján készült interjúban ezt nyilatkozta a szavazásról: „Tavaly kaptam meg a Cegléd Város Egész­ség­ügyéért kitüntetést, amire nagyon büszke vagyok, de ennek, hogy egy közvé­lemény-kutatáson sokan gondoltak rám, vették a fáradtságot és vissza is küldték a szavazataikat, engem ez nagyon meglepett és meghatott. (…) szeretném megköszönni azoknak a szavazatát, akik rám gondoltak. Rengeteg erõt ad ez számomra a továbbiakban. Nem titkolom, vannak olyan periódusai az életemnek, amikor úgy érzem, nem jól választottam, és nem bírom lelkileg azt a rengeteg nehézséget, amivel nap-nap után meg kell küzdenem. Azt kérem az Olvasóktól, hogy az orvost tekintsék partnernek, és fõként embernek a mindennapokban.”
 
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...