19 C
Cegléd
2023. szeptember 23. szombat
spot_img

Szoknya alatt lopott

Több, mint hatszázan osztották meg a legnagyobb közösségi oldalon egy ceglédi divatüzlet felhívását. A képpel (mi az arcot kitakartuk – a szerk.) együtt közzétett felhívásban olvasható: „a képen látható „személy” múlt hét szombaton ellátogatott üzletünkbe népes családjával és természetesen fizetés nélkül magához vett több terméket, majd fizetés nélkül próbált távozni az üzletből! Eladónk és a tulaj gyors reakciójának köszönhetően a lopott szajréból van, ami megkerült, de utóbb kiderült, hogy szakmai készségük (lopás) messze felülmúlta az általunk elképzeltet! A kinti és benti rejtett kamerák felvételeinek köszönhetően azonban nem marad tette büntetlenül, hiszen a tolvajlás értéke messze meghaladja az 50.000 Ft-ot és biztosan számíthat feljelentésre is!”

Az üzlet képviselője arról is ír az állítólag Szűcs-telepen élő tolvaj „hosszú szoknyája elől középen ki van vágva, benne erős bélés, ide dugja be a lopott holmit! Erre tanítja vele szintén lopni járó gyerekeit is!”

A bolt tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen a videofelvétellel, mint írják: „a legnagyobb büntetés azonban az nekik, hogy 10000 ember jegyezte meg ennek a tolvajnak az arcát, egy órával az első megosztás után”

Egy kommentelő H. Tamás egy másik nézőpontot vetett fel: „Aki figyelem nélkül beenged egy ilyen embert, a boltjába az kicsit meg is érdemli.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...