11.4 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Szoknya alatt lopott

Több, mint hatszázan osztották meg a legnagyobb közösségi oldalon egy ceglédi divatüzlet felhívását. A képpel (mi az arcot kitakartuk – a szerk.) együtt közzétett felhívásban olvasható: „a képen látható „személy” múlt hét szombaton ellátogatott üzletünkbe népes családjával és természetesen fizetés nélkül magához vett több terméket, majd fizetés nélkül próbált távozni az üzletből! Eladónk és a tulaj gyors reakciójának köszönhetően a lopott szajréból van, ami megkerült, de utóbb kiderült, hogy szakmai készségük (lopás) messze felülmúlta az általunk elképzeltet! A kinti és benti rejtett kamerák felvételeinek köszönhetően azonban nem marad tette büntetlenül, hiszen a tolvajlás értéke messze meghaladja az 50.000 Ft-ot és biztosan számíthat feljelentésre is!”

Az üzlet képviselője arról is ír az állítólag Szűcs-telepen élő tolvaj „hosszú szoknyája elől középen ki van vágva, benne erős bélés, ide dugja be a lopott holmit! Erre tanítja vele szintén lopni járó gyerekeit is!”

A bolt tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen a videofelvétellel, mint írják: „a legnagyobb büntetés azonban az nekik, hogy 10000 ember jegyezte meg ennek a tolvajnak az arcát, egy órával az első megosztás után”

Egy kommentelő H. Tamás egy másik nézőpontot vetett fel: „Aki figyelem nélkül beenged egy ilyen embert, a boltjába az kicsit meg is érdemli.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...