6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Ideiglenes lezárás a Törteli úton

M. Edit olvasónk kereste meg lapunkat azzal, hogy április 11-től a Törteli úti vasúti átjárónál végzett felújítás miatt útlezárások lesznek, de erről se plakátot, se értesítést nem tettek ki a Bedei lakosok, vagy a busszal bejárók tájékoztatására. A Volánbusz honlapján találtuk meg a választ az ideiglenes változásra:
 
„2016. április 11-én 19:15-től április 14-éig Cegléden – felújítási munkálatok miatt – lezárják a Törteli úton található vasúti átjárót, ezért a 2441 Cegléd–Törtel–Jászkarajenő–Tiszajenő-Vezseny, vasútállomás, valamint a Szolnok/Jászkarajenő–Törtel–Cegléd autóbuszvonalak járatai terelt útvonalon, módosított menetrend szerint közlekednek, és nem érintik a vasúti átjáró és Törtel, Kőrösi út között lévő megállókat (Törtel felé a Kőrösi úton is megáll). A lezárás ideje alatt Cegléd, CAT lakótelep bejárati út és Törtel, községháza megállóhelyek között pótló járatok közlekednek, biztosítva az átszállást a Cegléd felé/felől közlekedő járatokra/ról. A lezárás ideje alatt a 7:21 -kor Cegléd, autóbusz-állomásról CAT lakótelepre induló, valamint a 7:30-kor ellenkező irányba közlekedő autóbuszok csak Cegléd, kórház megállóig közlekednek. A módosított menetrend megtalálható a Volánbusz ingyenes menetrendi kiadványában a ceglédi autóbusz-állomáson, az autóbuszvezetőknél és a volanbusz.hu oldalon is.” – írja a busztársaság honlapja. Az autóval utazóknak a következő korlátozásokra kell számítani a MÁV FKG Kft. tájékoztatása szerint: „2016. április 11-én 8:00 órától április 16-án 4:45 óráig Cegléden a Törteli úton (4609 j. út) található vasúti átjáróban felújítási munkálatokat végez, emiatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:
 
– 2016. április 11-én 8:00 órától 19:15 óráig félpályás lezárás,
– 2016. április 11-én 19:15 órától április 15-én 4:45 óráig teljes lezárás,
– 2016. április 15-én 4:45 órától 16-án 4:45 óráig félpályás lezárás.”
 
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...