18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Modellkedés után testépítés

Testépítő versenyen nyert ezüst érmet a korábbi ceglédi modell Tánczos Lilla április 23-án a budapesti IFBB Testépítő és Fitnesz Magyar Kupán +166 cm kategóriában. A manöken már tavaly Czigány Károly ceglédi vízilabdással megtartott esküvője után azt nyilatkozta lapunknak, hogy – hat év modellkedés után – kevesebb utazással járó hivatást keres, inkább itthon szeretne érvényesülni. Úgy tűnik megtalálta ezt a területet a sportban.
Szeptemberben felköltöztünk Budapestre és alig vártam, hogy elkezdjem a személyi edző iskolát és egyszer majd a legjobb edzők közé tartozhassak. Edzéseim alatt találtam rá Németh Eszterre, aki már az első alkalommal megkérdezte, hogy nincs-e kedvem a versenyzéshez. Persze, már a kérdés előtt eljátszottam a gondolattal, hogy ezen a területen is szívesen kipróbálnám magam és amikor jött a lehetőség, ha picit félve is, de igent mondtam…– számolt be lapunknak Tánczos Lilla
Novembertől készültek az áprilisi versenyre kemény diétával és rengeteg edzéssel, de úgy tűnik megérte.
Megmondom őszintén, hogy a TOP 6-ban reménykedtem, mert tapasztalt és gyönyörű versenyző lányokkal álltam a színpadon. Óriási boldogság volt megtudnom, hogy a kategóriámban enyém az ezüstérem. – mesélte a versenyző, majd hozzátette: tavasszal a Fitbalance versenyen, ősszel pedig egy nemzetközi versenyen tervez részt venni, miközben már edzőként dolgozik Budapest egyik fitnesztermében.
Nagyon boldog vagyok, hogy azt csinálhatom, ami a szenvedélyemmé vált. Jó emberekkel foglalkozni és segíteni nekik, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Kép: Lilla és edzője

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...