25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Modellkedés után testépítés

Testépítő versenyen nyert ezüst érmet a korábbi ceglédi modell Tánczos Lilla április 23-án a budapesti IFBB Testépítő és Fitnesz Magyar Kupán +166 cm kategóriában. A manöken már tavaly Czigány Károly ceglédi vízilabdással megtartott esküvője után azt nyilatkozta lapunknak, hogy – hat év modellkedés után – kevesebb utazással járó hivatást keres, inkább itthon szeretne érvényesülni. Úgy tűnik megtalálta ezt a területet a sportban.
Szeptemberben felköltöztünk Budapestre és alig vártam, hogy elkezdjem a személyi edző iskolát és egyszer majd a legjobb edzők közé tartozhassak. Edzéseim alatt találtam rá Németh Eszterre, aki már az első alkalommal megkérdezte, hogy nincs-e kedvem a versenyzéshez. Persze, már a kérdés előtt eljátszottam a gondolattal, hogy ezen a területen is szívesen kipróbálnám magam és amikor jött a lehetőség, ha picit félve is, de igent mondtam…– számolt be lapunknak Tánczos Lilla
Novembertől készültek az áprilisi versenyre kemény diétával és rengeteg edzéssel, de úgy tűnik megérte.
Megmondom őszintén, hogy a TOP 6-ban reménykedtem, mert tapasztalt és gyönyörű versenyző lányokkal álltam a színpadon. Óriási boldogság volt megtudnom, hogy a kategóriámban enyém az ezüstérem. – mesélte a versenyző, majd hozzátette: tavasszal a Fitbalance versenyen, ősszel pedig egy nemzetközi versenyen tervez részt venni, miközben már edzőként dolgozik Budapest egyik fitnesztermében.
Nagyon boldog vagyok, hogy azt csinálhatom, ami a szenvedélyemmé vált. Jó emberekkel foglalkozni és segíteni nekik, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Kép: Lilla és edzője

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...