1.9 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

Kocséri volt az izraeli turista egyik gyilkosa

Április 30-án holtan találták Tiszakécskén azt az izraeli turistát, akit egy hete eltűntként tartottak nyilván. A 40 éves Ofir Gross április 21-én beszélt utoljára családjával, eltűnését nem sokkal később jelentették be – írja a The Jerusalem Post.

A rendőrség május 1-jén számolt be az esetről, mely szerint emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai. Leírják, hogy a nyomozók április 30-án az esti órákban egy tiszakécskei ingatlanban egy férfi holttestet találtak. Az elsődleges adatok alapján a sértett halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök elfogtak egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfit, akiket előállítottak.

Gross, aki Jeruzsálemben élt, orvostechnikai egyetemi tanulmányainak befejezése után utazott Magyarországra. A The Times of Israel azt írja a család nyilatkozatára hivatkozva: Gross egy barátjánál szállt meg Tiszakécskén, azonban miután vendéglátójának hirtelen Budapestre kellett utaznia, az izraeli Debrecen felé vette az irányt, és valahol út közben tűnhetett el.

A Blikk információi szerint a tiszakécskei lakosok jól ismerik a feltételezett elkövetők egyikét, N. Károlyt, aki visszaeső bűnöző, kábítószerfüggő, és nemrég szabadult ki a börtönből.

Bővebben ITT.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...