25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Nem hír hogy a postást megharapta a kutya?

Ősrégi újságíróvicc, hogy nem az a hír, hogy a postást megharapta a kutya, hanem hogy a kutyát megharapta a postás. Most mégis arról adunk hírt, hogy május 2-án egy postás hölgy ujját leharapta egy zárva tartott eb az Ősz utcában.

A negyvenes, régóta a Posta alkalmazásában álló hölgy szokás szerint kézbesítette a leveleket, amikor az egyik – teljesen zárt kerítésű – háznál belenyúlt a postaládába, amely azonban a másik oldalon nem volt bezárva, az ott lévő kutya pedig felugrott és megharapta.

A helyszínre kijött a rendőrség, a posta vezetője és a mentő, elsősegélyben részesítették a sérültet, az erősen roncsolódott sebet azonban a kórházban műtéttel tudták csak ellátni. Az orvosoknak el kellett távolítaniuk a hölgy elveszítette jobb középső ujjának utolsó percét.

Egy postás kolléga szerint a rájuk leselkedő legnagyobb veszély mindig is a kutyatámadás volt. A kóbor kutyák a bicikliző levélhordókat is megtámadják. A közelmúltban a Harcsa utcában szintén egy postás – ott egy fiatalember – kezét harapdálta össze egy harci eb, de akkor nem volt olyan súlyos a seb, hogy amputálni kellett volna ujjakat. Gyakori, hogy a kerítésen keresztül odakapnak a hamisabb ebek a postás ruhájához, táskájához, ilyen súlyos esetről azonban még nem hallott.

A rendőrség kereste a kutya gazdáját, hogy elkérjék az oltási papírokat és felelősségre vonják, de nem találták. Minden bizonnyal a Posta feljelentéssel él majd és rendőrségi vizsgálat várható a kártérítés megállapítására.

Lapunk munkatársa a helyszínen szeretett volna több információt gyűjteni az esetről, de a tulajdonost ő sem találta otthon. A szomszédoktól azonban megtudta, hogy egy egyedülálló férfi lakik a házban. Mivel bejutni nem tudott, a kutyáról a postaládán keresztül készített fotókat a telefonjával, de neki is majdnem az ujja bánta az akciót…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...