9.9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Kurdi Viktor maradt a Bácsvíz vezetője

A BÁCSVÍZ Zrt. május 12-én közgyűlése elfogadta a társaság tavalyi beszámolóját és újraválasztotta tisztségébe Kurdi Viktor elnök-vezérigazgatót.

A Társaság Alapszabálya szerint a 2016. évi közgyűlés volt hivatott értékelni a 2012-ben megválasztott vezérigazgató eddigi munkáját. Az elmúlt 4 év eredményei és kiegyensúlyozott gazdálkodása, a társaság növekedése és a rendkívüli kihívásokat megélt víziközmű szektorban való példaértékű, stabil helytállása alapján a részvényesek egyhangú szavazással választották újra Kurdi Viktort a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatójává 2021. május 31-ig tartó időszakra.

Sipos László tanácsnok, a legnagyobb részvényes, Kecskemét Megyei Jogú Város képviselőjeként felszólalásában megköszönte a menedzsmentnek és a munkavállalóknak a 2015. gazdasági évben végzett munkájukat. Külön kiemelte, hogy az elmúlt év a ceglédi térségben végrehajtott jelentős integráció és a víziközmű fejlesztési nagyberuházások révén igen sok extra feladatot rótt a kollektívára, akiknek szívből gratulált a közösen elért eredményükhöz. Az újraválasztott elnök-vezérigazgatónak pedig sok sikert és jó munkát kívánt további munkájához a BÁCSVÍZ Zrt. élén is, valamint a Magyar Víziközmű Szövetségben is, melynek elnökévé épp e héten, május 10-én választották meg az ágazat víziközmű üzemeltető tagszervezetek képviselői.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...