18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Megköszönték az önkéntes munkáját

Kaszásné Szendrey Andrea olvasónk arról küldött köszönőlevelet lapunknak, hogy önkéntesként 10 éve végzett munkájáért a lakótársai ajándékkal kedveskedtek.
“Tisztelt Szerkesztőség! Cegléden a Széchenyi úton lévő Murphy Társasházban lakom 21 éve. 10 éve a  társasház pénzügyi bizottságának elnöke vagyok, segítve a közös képviselő munkáját, teljes egyetértésben, azon dolgozva együtt, hogy a társasház zökkenőmentesen működhessen. Mindezt önkéntesen tettem, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ezért is ért nagy meglepetésként, amikor múlt hónapban a közgyűlésen Bereczky Béla közös képviselő javaslatára és a közgyűlés teljes egyetértésével megszavaztak számomra ajándékként és a 10 éves munkám elismeréseként egy ajándékcsomagot. Nagyon jól esett, hogy ilyen módon kifejezték értékelésüket. 
Ezúton szeretném megköszönni elsősorban Bereczky Bélának, hogy ilyen módon fejezte ki az értékelését a munkám iránt, lakótársaimnak pedig, hogy ezt támogatták. Továbbra is szeretném a társasház munkáját támogatni, a házunkért és annak sikerességéért dolgozni. Tisztelettel: Kaszásné Szendrey Andrea” 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...