18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Ovi bajnokság és versmondó verseny

Versmondók

Jó hangulatban nem volt hiány: az apróságok óriási lelkesedéssel, fáradhatatlanul szurkoltak társaiknak. A versenyre hangolódásban felsős és alsós tanulóink aerobic-bemutatója segített, az eredményhirdetés előtt pedig a Református Iskola Sportköre lenyűgöző produkcióval kápráztatta el az ovisokat, óvó néniket és szülőket. Végül pedig értékes és sok új izgalmat ígérő nyereményekkel gazdagodtak a gyerekek. A sportszereken kívül vállalkozói felajánlások jóvoltából külön díjazásban is részesültek a csoportok (ugrálóvár, kalandpark-látogatás, strandolási lehetőség, lovaglás és lovaskocsikázás).

Szép sikereket értek el a refis versmondók a Költészet napja alkalmából rendszeresen megrendezésre kerülő Városi Versmondó Versenyen. A 1-2. évfolyamosok korcsoportjaiban iskolánk tanulói végeztek az első három helyen: Kis Balázs Dániel, Fehér Gábor és Máté Lili 2. a osztályosok (felkészítő: Törökné Veres Mária).

A II. korcsoport dobogósai: 1. helyezett: Takács Evelin 4.m (felkészítő: Hubert Zoltánné), 3. helyezett: Héda Lorina 3.m (felkészítő: Kissné Hunyadi Ágnes).

Az 5-6. évfolyamosok versenyében Gera Marcell 6.a osztályos tanuló végzett az 1. helyen (felkészítő: Márföldi Tünde). A 7-8-osok között pedig Kosztolányi Kitti a 7.a-ból 3. helyezett lett (felkészítő: Kis Erzsébet).

Gratulálunk!

„Kedves Óvó néni!”

Évekkel ezelőtt hagyomány volt a refiben, hogy megtanulván írni, az elsősök saját kezűleg írott levélben köszöntik volt óvó nénijüket. Ezt a szép tradíciót szeretnék feléleszteni a tanító nénik, melynek első gyöngybetűs termékei már el is jutottak a címzettekhez. Buzdítjuk a gyermekeket és szüleiket, jutassák el a becses kis irományokat volt óvodájukba, hiszen ma már a levelezés és a szép kézírás is egyre ritkább.

Kenéz Ágnes

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...