10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Cegléd óriásplakáton

Nagykőrös Cegléd felőli végén figyelhet fel az utazó arra a három multireklám táblára, amely a ceglédi turisztikai látványosságokat – a Református Nagytemplomot, a termálfürdőt, a kalandparkot, a csúszdaparkot és a szállodát – népszerűsíti. Emellett a főváros környékén is találkozhatunk a ceglédi óriásplakátokkal. Lapunk megkereste az illetékeseket hány ilyen tábla és hol van elhelyezve az országban. De azt is megkérdeztük mennyibe kerülnek a hirdetések és mennyit költ Cegléd évente a városmarketingre. Pap Zsolt, a Ceglédi TV Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetője válaszolt kérdéseinkre:
“Cegléd Város Önkormányzata a Ceglédi TV Közhasznú Nonprofit Kft.-t bízta meg év elején a városmarketinggel és az országos kampányok koordinálásával. Ennek keretében vásároltunk húsz óriásplakátot két hónap időtartamra.

Az egyik részében a várost, a fürdőt és az ott található szolgáltatásokat reklámozzuk, a másik felében pedig a Laskafesztivált és Vágtát. Az elhelyezésnél az elvünk az volt, hogy Szolnok, Kecskemét, Nagykőrös és Budapest felé a 4-es út és az M0-ás környékén legyenek. A kampány pontos költségét a szerződés miatt nem árulhatom el. A várost népszerűsítő kampányban részt vállalt a fürdő és az érintettek is. Az óriásplakát kampányt kiegészítik országos tévé és rádió megjelenések, nyomtatott média és internetes felületek. A cél, hogy minél többen megismerjék a várost, minél többen jöjjenek Ceglédre, a fürdőbe és a rendezvényeinkre. Éves szinten a tervek szerint 4 és 5 millió forint között tudunk költeni a város országos népszerűsítésére.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...