23.7 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Cegléd óriásplakáton

Nagykőrös Cegléd felőli végén figyelhet fel az utazó arra a három multireklám táblára, amely a ceglédi turisztikai látványosságokat – a Református Nagytemplomot, a termálfürdőt, a kalandparkot, a csúszdaparkot és a szállodát – népszerűsíti. Emellett a főváros környékén is találkozhatunk a ceglédi óriásplakátokkal. Lapunk megkereste az illetékeseket hány ilyen tábla és hol van elhelyezve az országban. De azt is megkérdeztük mennyibe kerülnek a hirdetések és mennyit költ Cegléd évente a városmarketingre. Pap Zsolt, a Ceglédi TV Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetője válaszolt kérdéseinkre:
“Cegléd Város Önkormányzata a Ceglédi TV Közhasznú Nonprofit Kft.-t bízta meg év elején a városmarketinggel és az országos kampányok koordinálásával. Ennek keretében vásároltunk húsz óriásplakátot két hónap időtartamra.

Az egyik részében a várost, a fürdőt és az ott található szolgáltatásokat reklámozzuk, a másik felében pedig a Laskafesztivált és Vágtát. Az elhelyezésnél az elvünk az volt, hogy Szolnok, Kecskemét, Nagykőrös és Budapest felé a 4-es út és az M0-ás környékén legyenek. A kampány pontos költségét a szerződés miatt nem árulhatom el. A várost népszerűsítő kampányban részt vállalt a fürdő és az érintettek is. Az óriásplakát kampányt kiegészítik országos tévé és rádió megjelenések, nyomtatott média és internetes felületek. A cél, hogy minél többen megismerjék a várost, minél többen jöjjenek Ceglédre, a fürdőbe és a rendezvényeinkre. Éves szinten a tervek szerint 4 és 5 millió forint között tudunk költeni a város országos népszerűsítésére.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

A vártnál is sikeresebb volt a 660 perc sport

Cegléd 660 éve város. Az évforduló alkalmából megrendezett ünnepség...

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...