9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

A Várvag Kft. új ügyvezetője

Csütörtöki testületi ülésén Cegléd Város Képviselő-testülete a Ceglédi Városfejlesztési Kft. csapatából érkező Mótyán Krisztiánt bízta meg a Várvag Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával a 2016. június 1-étől év végéig tartó időszakban. Ebből az alkalomból a Várvag Kft új ügyvezetőjének és Szebeni Dávidnak a Városfejlesztési Kft. ügyvezetőjének tettünk fel kérdéseket.

– Hogyan érez a Várvag Kft. vezetésében bekövetkezett váltással kapcsolatban?

– Egy cégvezető számára mindig büszkeség, ha olyan csapatot vezethet, amely bebizonyította, hogy érdemes a tulajdonos bizalmára. Ezért egyfelől örömöt jelent számunkra a kinevezés. Másfelől Krisztián csapatunk gyorsan beilleszkedő, kiváló tagja volt és a közös munka remekül ment az elmúlt több mint fél évben. Így természetes, hogy érzünk majd némi űrt ebben az időszakban. Szerencsére nem megy messzire. A Várvag Kft. munkatársai pedig eddig is segítséget nyújtottak például a kertészettel, táblázással, utcabútorokkal kapcsolatos munkákban, így ezen a téren is nyilván a már kialakult közvetlen együttműködés folytatásáról van szó.

– Milyen hatása lesz a kinevezésnek a cég feladataira?

– A Városfejlesztési Kft. számára az az elsődleges, hogy a fejlesztési projektek jelentette feladatok határidőre elkészüljenek és ütemesen haladjon a város a megkezdett úton. Az eredményeket minden rendelkezésünkre álló eszközzel igyekszünk elérni. A műszaki feladatok átadás-átvételére készen áll a terv, bízom benne, hogy a folyamat zökkenőmentes lesz és partnereinknek sem okoz semmilyen problémát.

– Ön személy szerint milyen tanácsot fogalmazna meg a Várvag Kft. ügyvezetője felé a céggel kapcsolatban?

– Semmilyet, nem feladatom kérés nélkül belefolyni más önkormányzati cégek napi irányításába. Ugyanazt tudom mondani, amit bármely vezető kollégának mondanék: sok sikert!

Mótyán Krisztián, a Várvag Kft. új ügyvezetője holnapra ígért választ kérdéseinkre, amint ez megtörténik, a válaszokat közzé tesszük.

Forrás: Cegledinfo.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...