6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Osztálykirándulások hónapja a Ceglédi termálfürdőben

A május az osztálykirándulás hónapja az iskolákban. Néhány éve már Cegléd is népszerű úticéllá vált az országban az általános és középiskolai korosztály számára is. Ennek titka a kempingben adott szálláslehetőség és a többféle fiatalokat vonzó program, mint a fürdő és a kalandpark. Gere-Győrffy Ildikótól, a Ceglédi Termálfürdő értékesítési és marketingmenedzserétől arról érdeklődtünk mi a titka Cegléd vonzerejének és  leginkább milyen programokon vesznek részt a diákok.
– Szinte a kezdetektől fogva fogadunk osztálykirándulásra érkező csoportokat. Csomagajánlataink nagyon népszerűek az általános  és a középiskolák körében, sokszor térnek vissza hozzánk a tanárok új osztályaikkal. Ennek egyik oka, hogy Budapestről könnyen meg tudják közelíteni a szálláshelyet zónázó vonatokkal. Tavalyhoz képest a hatékony értékesítési és marketing csapatmunkának köszönhetően megdupláztuk a hozzánk érkező csoportok számát. Mivel az osztálykirándulásra a legtöbb iskola szabott időpontot határoz meg, így egyes időszakokban fél évre előre teltházat kell jelentenünk.
Nagyon jó partnerségi viszonyban vagyunk a fürdőnk mellett található Ceglédfürdő Kalandparkkal, a fürdőzésen kívül elsősorban ide biztosítunk belépőjegyet a diákoknak. A kemping területén bográcsázási lehetőség is van, melyet nagyon kedvelnek a csoportok, ezen kívül billiárd és ping-pong asztal is elérhető a szálláshelyen. Természetesen a városnézés is nagyon népszerű program,  melyet általában a kísérőtanárok már előre leszerveznek, a Tourinform felkészült munkatársai rengeteget segítenek nekik ebben.  Azonban az a tapasztalatunk, hogy a hozzánk érkező csoportok elsősorban a fürdőzési lehetőség miatt választanak minket.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...