7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Szűk családi körben

Szűk családi körben május 23-án tartotta meg esküvőjét dr. Terbe-Szabó Csilla a Ceglédi Járási Hivatal hivatalvezetője. A ifjú férj dr. Wetzel Tamás állampolgársági ügyekért felelős miniszteri biztos, aki a Miniszterelnökségen dolgozik, de most már Cegléden él. – A polgári szertartást szűk családi körben szerettük volna megtartani, a templomi szertartás és a lakodalom viszont nyár végén, augusztus 5-én lesz. – tájékoztatta lapunkat a hivatalvezető, akinek neve mostantól: Dr. Wetzelné dr. Terbe-Szabó Csilla, aki azt is hozzátette: öt éve ismerik egymást munkájuk révén, de csak tavaly fordult szerelemmé a kapcsolatuk.

 
Dr. Terbe Szabó Csilla 2012 óta a járási hivatal vezetője. 1975-ben született Budapesten. 1994-től népesség-nyilvántartóként és anyakönyvvezetőként kezdett dolgozni a ceglédi polgármesteri hivatalban. 1995-ben anyakönyvvezetői szakvizsgát tett, 2010-ben nyilvántartási és okmányügyintéző szakképesítést szerzett. 2008-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogászként doktorált. 2009-től mostani kinevezéséig a ceglédi okmányiroda vezetője volt.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...