11 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Hege beszámolója a Svájci Bike Days-ről

Azt hiszem az idei év legjobb versenyén és rendezvényén vagyok túl a Svájci Bike Days esemény által! Két nappal a verseny előtt érkeztünk a helyszínre egy egész napos utazást követően, de a pihenés helyett részt vettünk a rendezvény promóciós felvételeinek elkészítésében, ahol rengeteg kiváló emberrel dolgozhattunk együtt.

A Bike Days esemény szervezői a legtöbb fő versenyszámot Május 21-re, tehát szombatra időzítették, így nekem 3 órakor kezdődött a Duál Triál versenyszámom, aminek a lényege a gyorsaság! Két azonos pálya épült egymás mellé, ahol minden indulónak mérnek egy egyéni időt, ami alatt a pályát teljesítik, majd ez alapján sorolják párba őket, ahol az a versenyző lesz a győztes, aki előbb halad át a célvonalon! De előtte egy mulatságos regisztráción vettem részt!

A Hegeshow csapat által rengeteg extrém sport bemutatót valósítunk meg különböző rendezvényeken országszerte, amik a dinamikára és gyorsaságra épülnek, ezért magabiztosan érkeztem a kvalifikációs futamra. Hogy ki is volt a nagy esélyese a versenynek?  Már két éve folyamatosan az Angol bajnok, Andrei Burton nyeri a Bike Days versenyeket, aki egy nagyon komoly ellenfél és egy jó barát is egyben!

Az ellenfelek közül jelen voltak Franciaországból, Svájcból és jött még egy Angol versenyző is, aki a Drop And Roll bemutató csapat tagja.. Hogy mindenkinek ismerős legyen a név, ez Danny Macaskill fellépő csapata, aki a világ legjobb street triál versenyzőivel bemutatózik.

A kvalifikáció a terveim szerint alakult és óriási futamot mentünk az Angol bajnokkal, de szoros idővel ugyan, MEGNYERTEM A SELEJTEZŐT! 

Ennek köszönhetően bejutottam a döntő futamba, ahová a legjobb négy versenyző kvalifikált. Az első menetben a Drop And Roll csapat street triálosával mentem, amit sikerült megnyernem! Ezt a futamot VIDEÓ formájában meg is tudjátok nézni ITT.

Ezt követően már csak egy végső megmérettetés várt rám, amit papírforma szerint Andrei Burtonnal kellett megvívnom! Elképesztő gyors a srác és nagyon szoros meneteket mentünk a selejtezőben.. Egy apró hiba és a verseny el is  dől.. Megszólal a startot jelző hang és mind a ketten a lehető leggyorsabban indulunk el lefelé a 4 méteres magasságból! 

Majd tovább növeltem ezt a pálya legnehezebb részénél és végül már csak egy ugrás választ el attól, hogy én legyek a BIKE DAYS 2016 ÚJ GYŐZTESE!

HOGY SIKERÜLT-E? IGEN!!! MÉGHOZZÁ REKORD IDŐVEL – 17.57 mp!!  A Svájci Bike Days eseménynek új győztese született, méghozzá Magyarországról!!

Köszönöm a személyes segítséget Abonyi Robinak, akinek ezeket az elképesztő jó képeket és videót köszönhetjük, valamint a támogatóimnak és a családomnak! MEGCSINÁLTUK!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...