18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Gyereknap margójára

A nap sikeréhez nagyon sokan járultak hozzá. A pöttyös dekorációt idén gombákkal és katicabogarakkal bővítette Szűcs Anita. A nap folyamán a Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat tagjai mesehősöknek öltözve jártak-keltek a látogatók között. Itt voltak a Gyermekkönyvtár kedves könyvtárosai, akik színes ernyővel, papírszínházzal és óriásbuborék készítéssel várták a gyerekeket. A Magyar Posta mesepostáján színezni, memóriajátékot játszani, bélyeget felismerni lehetett, a Vöröskereszt elsősegély bemutatóval, vérnyomásméréssel és kézműves programokkal várt mindenkit.

A Nagycsaládosok Egyesületénél gyurmázni, az Otthon Segítünk Alapítványnál papírdíszeket lehetett készíteni. A cserkészek bájos mesefigurás kitűzőket készítettek az érdeklődőkkel. A Török János Mezőgazdasági Szakközépiskola Tangazdasága pónilovat, kis malacokat, kecskét, bárányt és nyuszit hoztak el hozzánk, akik hősiesen tűrték az egész napos masszírozást J Bori Jenő idén is elvarázsolt apukát, anyukát és a gyerekeket bravúros-trükkös biciklijeivel.

A Ceglédi Alkotóknál nemezelni, agyagozni és varrni is lehetett. De nálunk jártak a törökszentmiklósiak is, akik babakonyát, fajátékot és gyertyamártást hoztak magukkal. Az albertirsai Alfajátékosok különböző fejlesztő játékot hoztak magukkal.

Köszönjük a ceglédi Tűzoltóság csodaszép tűzoltóautóját, lelkes tűzoltóinak kitelepülését, ugyanúgy a Rendőrkapitányság fényesre pucolt motorját és szirénázó rendőrautóját. Az Elastic Kft-nek a takarító autót, a gyönyörű sárga kamiont és a markolót. A Bácsvíznek a legkedvesebb sofőrt a legszebb kukásautóval és a lajtos kocsikat, melyek friss vizet hoztak. A UPC-nek a sok kék lufit, az Admirál Étteremnek a 600 db kakaós palacsintát, melyből mindenkinek jutott, volt, akinek kétszer is.

A városközpontból a kijutást és a visszajutást a Füle Lovastanya pusztabuszainak köszönhetjük.

Aki velünk játszott reméljük jól érezte magát, találkozunk jövőre, ugyanitt!

Détári-Lukács Ágnes – rendezvényszervező 

További FOTÓK Kisfaludi Istvántól ITT...

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...