20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Ungvári Miki is utazik Rióba

Rutinos magyar csapat utazik a riói olimpiára, a válogatott minden tagja esélyes – kis szerencsével és megfelelő sorsolással – az éremszerzésre – jelentette ki Tóth László, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) elnöke. A judo vezető arról is beszélt, nem kell tovább titkolózniuk, „eldőlt, hogy nyolc magyar dzsúdós jutott ki egyenes ágon a riói olimpiára. Decemberben, illetve januárban is tudtuk, hogy hét és kilenc között lesz ez a szám, de csak most vált véglegessé” – fogalmazott az elnök, hozzátéve, hogy a nyolc egyenes ági kvalifikációval Magyarország az első tíz között van.

A kétéves kvalifikációs időszak lezárultával eldőlt, hogy Ungvári Miklós (73 kg), Csoknyai László (81 kg), Tóth Krisztián (90 kg), Cirjenics Miklós (100 kg), Bor Barna (+100 kg), Csernoviczki Éva (48 kg), Karakas Hedvig (57 kg) és Joó Abigél (78 kg) szerzett kvótát. A riói dzsúdótornára augusztus 6. és 12. között kerül sor a 2-es Karióka Arénában.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...