11.1 C
Cegléd
2024. május 5. vasárnap
spot_img

Messziről indultunk, de elértük célunkat

Régen látott szép számú közönség előtt játszotta az idény utolsó NB III-as bajnoki mérkőzését a Cegléd. Jó iramú mérkőzésen egy végig kitartó REAC ellen sikerült itthon tartani a három pontot és ezzel megőrizni a tavaszi hazai veretlenségünket. A győzelem kulcsfigurája Markó Ádám volt, aki mesterhármasával emlékezetessé tette saját maga és a közönség számára is az NB II-be való feljutást. A mérkőzés után zúgott a „szép volt fiúk és a csak a Cegléd” rigmus a 80 éves lelátóról, amelytől ugyanúgy búcsúztak a fiúk, mint az NB III-tól. 

Ceglédi VSE – REAC 3-2 (1-0)

Gólszerző: Markó Ádám (3) (45’ 1-0, 53’ 2-1, 89’ 3-2)

Cegléd: Verebélyi – Buczkó, Makrai, Farkas V., Farkas A., Szkunc (Popovics), Füle, Peres, Markó, Csordás S. (Csordás Sz.), Sánta, Pozsár

Varga Attila vezetőedző: A mai nap már a felszabadult, jó hangulatról szólt. Nagyra értékelem a csapat hozzáállását, mert kétszer is egalizáltak a vendégek a mérkőzés folyamán, de ismét bizonyították, hogy mennyire fontos a siker, a győzelem, az önbecsülés és a játék szeretete számukra. Nagyon boldog vagyok, mert remek eredményt értünk el. Messziről indultunk és hosszú volt az út, de a végeredmény tekintetében megérte! A játékosok keményen és profi módon dolgoztak napról napra, hétről hétre. A legnagyobb elismerés nekik jár. Büszke vagyok, hogy az edzőjük lehetek! Köszönöm a nyugodt, kiegyensúlyozott hátteret a vezetőimnek, Horváth József elnök úrnak és Ványi Zsolt ügyvezető urak. Nélkülük nem sikerülhetett volna! A technikai és a háttér munkáért dolgozóknak is jár a köszönet, mert mindig gördülékenyen működött minden. Külön boldogság, hogy nem csak magunknak, hanem Cegléd városának is dicsőséget szereztünk!

Szabó Attila

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...