6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Bíróság elé áll a besurranó tolvaj

Nyitott ajtón keresztül lopakodott be egy 32 éves ceglédi férfi egy abonyi lakásba június 15-én hajnalban. A házból egy női táskát, készpénzt és két mobiltelefont lopott el.  Egy abonyi lakásba ment be a 32 éves gyanúsítottat. A lopás közben N. Istvánt a lakás tulajdonosa megzavarta, ezért a férfi a megszerzett értékekkel együtt elmenekült. A kerékpárját – amivel érkezett – azonban a helyszín közelében hagyta. 

A ceglédi nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a bűncselekmény elkövetése után néhány órával – ceglédi lakásán – elfogtak. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán N. István 32 éves ceglédi lakos ellen.

Az ellene folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság lezárta, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

police.hu – A kép illusztráció.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...