6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Tortacsodákat varázsol

Ceglédi cukrásszal, Nagy Nilla Borbálával készült beszélgetés a „hétköznapi csodabogarakat bemutató interjúblogon”, a takatslillablog.hu oldalon. „Nagy Nilla Borbála vagyok, a legtöbben Borinak szólítanak. 25 éves vagyok. Cegléden születtem, itt jártam oviba, suliba, és itt élek most is a párommal, Petivel. Miután végeztem a ceglédi gimiben, felvételiztem a Budapesti Gazdasági Főiskolára, és bár fölvettek, éreztem, hogy akármennyire is szeretnék továbbtanulni, nem biztos, hogy ez lesz az én utam. Ha újra 18 lennék, nem ebbe az irányba mennék tovább, hiszen azóta rájöttem, hogy nem kell a továbbtanulást annyira erőltetni, mint ahogy a társadalom ezt elvárja tőlünk.

A főiskola mellett elvégeztem egy OKJ-s szakácsképzést, de – bár szeretek főzni is – ez mégsem akkora szerelem mint a sütés. Imádom, amikor azt látom, hogy a süteményeimmel örömet szerezhetek másoknak. Fantasztikus érzés látni, hogy ízlik az édesség, amit készítettem, s hogy ennek hivatalos kereteket adjak, idén áprilisban képzett cukrász lettem. Az álmom, egy saját cukrászda. Egy olyan hely, ahová az emberek, ha beülnek, otthon érzik magukat, és miközben beszélgetnek, finomakat ehetnek és ihatnak.” – vallotta a beszélgetésben a ceglédi lány, aki dolgozott felkapott budai cukrászdában is, de most Cegléden próbál szerencsét, mint mondta: „szeretném egy itteni cukrászdában kibontakoztatni a saját stílusom”.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...