7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Brutális szombat este

Aki szombaton este a ceglédi elővárosi vonalon közlekedő vonatok valamelyikén utazott, annak hosszú, több órás várakozásra kellett számítania. Avartűz miatt lezárták mindkét vágányt Vecsés és Pestszentlőrinc között, illetve a ceglédi vonal több más pontján is, több vonat várakozásra kényszerült. Lángolt hat hektár terület a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portájánál is!
A lángok megfékezésén az esti órákban már hatvan tűzoltó dolgozott. A Mávinform szombat esti tájékoztatása szerint Pestszentlőrinc és Vecsés között a tűzoltóság lezáratta mindkét vágányt. A debreceni és a szegedi vonatoknak kényszerűen az állomásokon kellett várakozniuk.
A katasztrófavédelem honlapján az volt olvasható: Budapesten a repülőtér D portájánál volt a legnagyobb tűz, ahol hat hektáron égett a gaz, de a tűzoltók ott már utómunkálatokat végeznek, a tűzoltók egy része pedig Vecsésre vonult át, ahol a vasútállomásnál és a bevásárlóközpont mögött is égett a tűz, és gumi is meggyulladt.
Monoron a Mária utcánál a lakók oltották el a tüzet, az Ipar utcánál, a város külterületén viszont még most is ég a vasúti töltés; az oltásban a monori, a nagykátai és a fővárosi hivatásos, valamint a gyömrői és a nyáregyházi önkéntes tűzoltók vettek részt – közölték.
Forrás: Blikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...