20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Fotórendszer a ceglédi csúszdaparkban

Nemcsak élményekkel, de kézzelfogható emlékekkel is hazatérhet az, aki nyáron a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőbe látogat, ugyanis a csúszás legvidámabb pillanatában a vendégeket egy új fotórendszer örökíti meg.
A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő 10 kül- és beltéri medencéjével, azaz gyógymedencékkel, látványmedencékkel, gyermek- és úszómedencével várja a gyógyulni, fürdőzni és pihenni vágyókat. A 17 csúszdás Aqua Centrumban vadfolyó, csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdákvárják a közönséget. A Magyarországon igazi ritkaságnak számító ingacsúszdán átélt kalandokat pedig mostantól haza is vihetik a fürdőzők, mivel az idén telepített SplashWare fotórendszer felvételeket készít róluk.
A nyári fürdőzés alkalmával azoknak a fényképeknek is szerepet szánnak, amelyeket a strandolók maguk készítenek. Az Eleven Kft. és a fürdő közös nyereményjátékában a vendégek lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket; a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...