18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

A ceglédi fogda rabja volt Kis Grófó

A Blikk most értesült róla, hogy Kis Grófót a május végén történt abonyi esete után a ceglédi rendőrkapitányságon rabosították. A rendőrség garázdaság miatt folytat eljárást a zenész és testvére ellen.

A botrány Kis Grófo unokatestvére miatt tört ki: a fiú együtt járt egy lánnyal, akivel össze is költöztek. A lány azonban úgy döntött, szakít a zenész unokatestvérével, ezért elköltözött onnan. Édesapja korábban milliós bútorokat vásárolt a közös háztartásba, amiket szeretett volna visszakapni az összes többi befektetett ingósággal együtt.
Grófóék ezt nem vették jó néven, ezért a zenész testvérével együtt leszorította az útról a lány bátyját az abonyi temető mellett (beült a Grófó az A8-asba), majd ütésváltásba keveredtek.
“A kamu , még ‘Buli Báró’ testvére, állítólag fegyvert is fogott a sértettre. A lány nézése és járása tehát nem kellett a famíliának, a száz aranyat viszont megtartották volna.
A rendőrség garázdaság miatt folytat eljárást a zenész és testvére ellen. Az eset még május végén történt, ám a Blikk most úgy értesült, hogy Kis Grófót a ceglédi rendőrkapitányságon rabosították, ujjlenyomatot is vettek tőle, az ügyben pedig a kihallgatások mellett házkutatást is tartottak.” – írja a Hirpress.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...