6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Más háza előtt parkolnak…

Dózsa György utcai olvasónk arról írt levelet, hogy a bölcsőde kibővített parkolója helyett az utcában lakók parkosított előkertjeiben parkolnak a szülők.
„Ez a mai ceglédi mentalitás… Alig egy hete fejezték be a Dózsa György utcában a csapadékvíz elvezető kiépítését. Az eddig igencsak szűkösnek mondható aszfaltút is kapott jó egy méter plusz-szélességet, ami már lehetővé teszi, hogy két autó haladjon el egymás mellett. A bölcsőde előtti parkolót már tavaly térkövezték, és most térkövet kapott a mellette álló épület bejárata is. Így jó 100-150 méter parkoló van a bölcsődébe érkezőknek, de ahogy látszik ez sem elég.
Továbbra is az itt lakók háza előtt pakolnak. Amit a házunk előtt részt füvesítettem, azt ma reggelre valaki felszántotta, a mellettünk lévő ház bokrai sincsenek kímélve rendszeresen, mert nem képes a kedves szülő néhány métert gyalogolni és normális parkolóba állni. Néha valóban sokan érkeznek egyszerre, de akkor ez a megoldás, hogy kártékony legyen valaki?!”
L.‎ Ágnes

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...