18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Két helyre tört be

A tetőszerkezet megbontásával tört be két ceglédi házba egy helyi férfi július 17-én hajnalban. Az 50 éves T. László, amikor az első lakásba bejutott a tulajdonos felébredt és megzavarta, így onnan értékszerzés nélkül ment el. Rövid idő elteltével ismét megbontotta egy ház tetőszerkezetét és onnan fényképezőgépet, mobiltelefont, valamint készpénzt tulajdonított el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán T. László 50 éves ceglédi lakos ellen.

 

A járőrök a bűncselekmény elkövetése után rövid idővel Cegléd egyik utcájában vonták intézkedés alá az 50 éves férfit, akit elfogtak, előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság két nap alatt lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

A kép illusztráció.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...