7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Az újraélesztés sem segített

Meghalt egy idős férfi a Ceglédi Termálfürdőben tegnap délután.
Az esettel kapcsolatban a fürdő ügyvezetője Tótin Lóránt közleményt adott ki. E szerint: az „Aqua Centrum Csúszdapark központi csúszda részén 2016. augusztus 5-én, pénteken délután 15.45 perc körül személyzetünk észlelte, hogy egy idősebb úr rosszul van, egyedül nem tudja elhagyni a medencét. Kollégáink az úr egyik családtagjának közreműködésével kisegítették onnan. Azonnal értesítették a Fürdőben szolgálatot teljesítő ügyeletes mentőst, aki folytatta az elsősegélynyújtást, és a Fürdőben kihelyezett defibrillátor segítségével megkezdte az újraélesztést. Ezzel egyidejűleg kihívták a mentőszolgálatot is. A kiérkező mentősökkel együtt 1 órán át küzdöttek az idős úr életéért, eredménytelenül. Az ilyenkor szükséges rendőrségi vizsgálat miatt a Csúszdaparkot kiürítettük, és arra a napra lezártuk. A gyászoló családot ezúton is szeretném minden kollégánk nevében együttérzésünkről és részvétünkről biztosítani.

Kollégáink, mentőtisztünk valamint a kiérkező mentősök is a legnagyobb szakszerűséggel mindent megtettek, hogy vendégünk életét megmentsék, sikertelenül. Személyzetünk felkészültségét jelzi, hogy több, mint egy évtizedes üzemelésünk óta több esetben kellett újraélesztést alkalmazni, amelyek sikerrel végződtek. Ez az első haláleset fürdőnkben, amely munkatársainkat mélységesen megrázta.” – áll a közleményben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...