6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Megkezdte munkáját a Ceglédi Evangélikus Egyházközség új lelkésze

Megkezdte munkáját a Ceglédi Evangélikus Egyházközség új lelkésze, Szlaukó Orsolya. A Ceglédi Evangélikus Egyházközség Facebook oldalán megjelent közlemény szerint a lelkésznő augusztus 1-jén vette át Péter Zoltán lelkész helyét.
Az új vezető máris megtartotta első igehirdetését augusztus 7-én vasárnap 10 órakor az evangélikus templomban. Mint írják, a hivatali időről, beiktatásról, egyéb fontos információkról hamarosan tájékoztatást adnak közre.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Amennyiben megnézzük, hogy Cegléden mely épületekről sugárzik a luxus, akkor látható, hogy a templomokról, és nem a ceglédi lakóépületekről. Érdekes, hogy a korábban profitorientált PEVDI becsődölt, de az épületet kilóra megvásárló hitgyüli továbbra is gazdagodik a hiszékenyek pénzéből, mert a vallásban több a profit, mint a termelő gyárakban! Hiába, a korábban kényszerrel behajtott egyházi tizedek a reformátusok által nemrég önkényesen kerítéssel elvont terület mellett nem kell éhezni az egyre kevesebb támogatóval rendelkező egyre több szektának és luxusegyházaknak. Nem úgy a létminimum alatt élő millióknak!

    A vallásoknak az lenne az alapja, hogy tanításuk valóságát hiteltérdemlően bizonyítsák, és emellett ne legyenek vagyonfelhalmozó, profitorientált hierarchikus szervezeti alapon. Egyik sem valósul meg ezért HITELTELENEK! Nem kellene a gyermekeket KÉNYSZERREL iskolai alapon vallásra kényszeríteni csak azért mert a templomok konganak az ürességtől!

    SE isten, SE haza, SE úr, SE szolga!

    https://www.facebook.com/AnarchistakKozossege/home?ref=page_internal

    https://www.youtube.com/watch?v=8zBaABPWseg

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...