18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Kökény István a CKK SE utánpótlás vezetője

Varga Péter lett Nagy Károly segítője a Ceglédi KK SE felnőtt csapatánál, így fel kellett adnia eddigi utánpótlás szakág vezetői posztját. Erre a beosztásra Kökény Istvánt kérte fel a vezetőség, aki egyben a serdülők edzője is lett. Kökény István:

– Szerettem volna Cegléden maradni és a kézilabdával foglalkozni, ezért a vezetőség felkérésére nem mondtam nemet, így a jövőben én látom el ezt a nem egyszerű feladatot. Tartani kell az iskolákkal a kapcsolatot, delegálni és koordinálni kell az edzőinket, akik komoly szakmai munkát végeznek. Folyamatosan átveszem a Peti feladatait, amit nagy kedvvel teszek meg. Ez egy új kihívás és új feladat kör, mert nagyon rég foglalkoztam fiatalokkal. Sokan kérdezik, hogy mi lesz a szigetszentmiklósi felnőtt csapattal, ahol edzősködöm. Tovább viszem azt a csapatot is. Napközben Cegléden leszek, este pedig edzést tartok a Miklósiaknak.

Te vagy a Ceglédi KK SE serdülő csapat edzője is. Hogyan készülsz velük és mi az elvárásod ezzel a korosztállyal?

A serdülő csapat megfelelő létszámmal készül. Nagyon lelkes és ügyes gárda. A legfontosabb, hogy szeressék meg a játékot és egy, két olyan dolgot is megtanuljanak, ami a felsőbb korosztályokban is elvárható. Az alapozó időszak után technikai edzésekkel készülünk a bajnokságra. Az elvárás az lehet a csapattal szemben egyelőre, hogy álljanak helyt a mérkőzéseken és megfelelő tudással  tudjuk majd felküldeni őket a következő korosztályba.

(forrás: cegledhandball.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...