18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Bezár a Tiszti Klub

A korábban tervezett három helyett két hónap után, augusztus végén bezár a Tiszti Klub. Az önkormányzat nem járult hozzá, hogy szeptember végéig üzemeljen a közösségi romkocsma. A döntést valószínűleg az indokolta, hogy igen vegyes volt a fogadtatása a romos használaton kívüli kerthelyiségben kialakított szórakozóhelynek.

Míg sokan örültek a kezdeményezésnek és részt vettek a filmvetítéseken, koncerteken, előadásokon, mások a késői nyitvatartást és a hangos zenét, szabadtéri diszkót kifogásolták. Számos olvasói levél érkezett lapunkhoz is.

A Tiszt Klub búcsúbuliját augusztus 27-én tartják majd, családi nappal egybekötve.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Sajnálom a korábbi bezárást. Igen a hang. Az épület felhangosította és a tér felé vitte a hangot.. Ez egy nivos hely volt. Nehéz lesz ujat találni helyette. A Tér. Terek. Hatalmas szüksége van a városnak rá. Én 63. Éves vagyok remélem megérem a terv végrehajtásának 90 százalékat. Ami minket akik nehezen járnak bosszant. Kossuth Ferenc utca. Kevés a pad. Egy idősebb beteg ember 200 m tud megtenni. Megkérdeztem orvost. Nos Panoráma is utána járhat. Ez lett a várost gyalogosan megközelitő utja. Fő utja. Reumatológusok elmondják véleményüket. Jobb pldalon befelé.padok 200. M enként.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...