20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Ceglédi tehetség a Star Academy-ben

Ceglédi fiatal, Gór-Nagy Erika is bejutott a TV2 új tehetségkutatójának, a Star Academy-nek a beköltöző showjába. Az augusztus 27-28-án induló tehetségkutatóba több ezer jelentkező közül került be az a húsz, akik a színpadon megmutathatják tehetségüket. A két beköltözőshow-ban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesített sorrend alapján dől el, ki az a tíz további énekes, aki bejut az Akadémiára.
A 25 éves ceglédi lány gyerekkora óta a színpad bűvkörében él, járt a Relevé tánciskolába, a Patkós Irma iskolában színházi táncosként végzett, majd Gór-Nagy Mária színitanodájában szerezte meg a színházi és filmszínész végzettséget. Jelenleg pedig „horrorlabirintusban dolgozik mint ijesztgető és tanuló.” Vallja: „kiskorom óta érzem, hogy vonz a színpad”, „a műsor pedig jó ugródeszka lehet”.
Erika sikerei Cegléd hírnevét is öregbítenék, ezért szavazzunk rá! A tehetségek sorsa ugyanis a nézők kezében van, a zsűrivel közösen szavazhatnak arról, hogy ki legyen az a tizenhat fiatal, akik megküzdhetnek a 24 millió forintos fődíjért és a lemezszerződésért.
Erikának szüksége lesz a ceglédi szavazatokra a hétvégi élőshowban, ami teljesen ingyenes, hiszen csak a TV2 applikációját kell letölteni hozzá!

Gór-Nagy Erika hivatalos oldala…

Csekkold elsőként a Star Academy esélyeseit, akik a zsűritagokkal közös videoklipben mutatkoznak be…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...