7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Lehúzza a rolót a CBA?

Gondok vannak a CBA üzletekben. Ez szembeötlő első ránézésre is a boltokban. „Tegnap nem volt az egyik üzletben vécétisztító és papírtörlő, ezek nem valami kuriózumok, de az eladó csupán széttárta a kezeit.” – számol be egy ceglédi háziasszony. Más olvasói levélben kérte segítségünket. M. Róbert azt írja, „amíg a nyár folyamán zajlott Cegléd társadalmi élete Európa bajnokságtól az Olimpiáig, addig  a CBA bolthálózat eladói naponta élik meg a bizonytalanságot! …a polcok napról-napra üresebbek…Senki nem tud semmit…
Az eladók csak széttárják a karjukat, a vásárlók pedig kifordulnak az ajtón!” – írja olvasónk és kéri járjunk utána mi történik a hálózattal és persze az alkalmazottakkal.
A 13 ceglédi CBA üzemeltetője a Palóc Nagykereskedelmi Kft, amely a lánc északkeleti regionális központja is és összesen 80 üzlet tartozik hozzá. Az Index, a Pénzcentrum és a Figyelő is írt arról, hogy „ha idén nem lesz nyereséges, akkor lehúzhatja a rolót a 80 CBA, mert a Palóc Kft. már három éve veszteséges folyamatosan. Ebből következően az érvényes szabályozás szerint 2017. január 1-től fel kéne hagynia az élelmiszerek és napi fogyasztási cikkek árusításával. A társaság ügyvezető igazgatója, Varga Sándorné, nem reagált a Figyelő kérdéseire, csupán annyit közölt, hogy a megoldás már úton van.
A városi pletykák szerint eladásra kerülnek az üzletek egy másik üzletláncnak. Lapunk is megkereste a cég illetékeseit felvilágosításért. Arról tájékoztattak,  hogy egyelőre tárgyalások zajlanak, de hamarosan hivatalos tájékoztatást adnak.
Fotó: Kisfaludi István

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...