7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Ceglédi pavilon eladó

A város másik főterén is elszállításra kerülnek hamarosan a faházak. „A Szabadság tér felújításának nyilvánosan is közzétett, lakossági véleményezésen átesett koncepciójához nem illeszkednek a Szabadság tér Rákóczi úti szakaszán található, többségükben már 2015-ben is üres pavilonok. Ezért az önkormányzattal közösen már 2015-ben elkezdtük tájékoztatni a várható változásokról a pavilonok tulajdonosait. A tervek szerint legkésőbb 2017-ben az utolsó pavilon is elszállításra kerül.” – nyilatkozta az ügyvezető.

Az interneten árusítják az egyik, jobb napokat látott ceglédi belvárosi árusító faházat. A hajdan hat egységesen készült építményből a Kossuth tér felújításakor négyet el kellett szállítani. A most árusított pavilon korábban táska-, később telefonboltként funkcionált, majd egy ideje üresen állt, most tulajdonosa Váradi Ibolya hétvégi telkén várja sorsát.  – Csak a zöldséges és az újságos bódénak engedték meg, hogy maradjon – panaszolta a tulajdonos, aki szívesen fejlesztett volna a villannyal is felszerelt pavilonon.

Szebeni Dávid, a Ceglédi Városfejlesztési Kft. ügyvezetője megkeresésünkre arról tájékoztatott, hogy „az érintett Kossuth téri pavilon régóta üresen állt és a Kossuth tér II. ütemének terveihez sem illeszkedett”.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...