9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Itt maradtunk víz nélkül

„Ma elvitték a közkutakat, onnan is, ahol nincs mindenhol vezetékes víz és a lakosok onnan veszik az ivóvizet. Erről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, így teljesen felkészületlenül ért” – hívta fel lapunkat kétségbeesésében Matusinka Katalin. A hölgy egyedül élő 62 éves bátyja lakik a Dobó utcában, akit ma meglátogatott a húga. Ekkor látta döbbenten, hogy éppen szerelik le a közkutat.

Bementem a Bácsvíz irodájába, ahonnan az önkormányzathoz irányítottak. Ott nagyon segítőkészek voltak, mondták, hogy megnézik mit tehetnek, de mire hazaértem le volt szerelve a kút. Azzal indokolták a leszerelést, hogy hitelesíteni kell a kutakat és úgy értettem nem is szándékoznak visszaszerelni. De legalább ne egyszerre szüntették volna meg mindet – számol be a hölgy. – A közelben a Folyó utcában van szintén közkút, azt is leszerelték. Itt maradtunk egy csepp víz nélkül! Ez sokakat érintő ügy. Nem értem miért nem tájékoztattak minket erről a lépésről. Bár a bátyám János kisnyugdíjas, mi segítettünk volna neki beköttetni a vizet, de az több hétig is eltart. Inni még csak tud ásványvizet, de mivel tisztálkodjon, takarítson?

Lapunk megkereste az Önkormányzatot az ügyben, amint bármilyen tájékoztatást kapunk, hírül adjuk.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Érdekességként ide kívánkozik, hogy 2015. szeptemberében az Élhetőbb Budapestért Projekt keretében több mint 25 tűzcsapra szerelhető ivókutat helyeztek el a fővárosban. ( http://www.ivocsap.hu ) Halkan megkérdezve… Cegléden hány közterületen lévő ivókút van?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...