7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Próbaidős őrmesterek fogadása

A Ceglédi Rendőrkapitányság vezetői ünnepélyes állománygyűlés keretében fogadták a rendőrkapitányságon újonnan szolgálatban álló 11 fő próbaidős rendőr őrmestert, akik járőrtárs beosztásban kezdik meg rendőri hivatásuk gyakorlását. A pályakezdő fiatalok közül 5 fő a Ceglédi Rendőrkapitányság közrendvédelmi, illetőleg közlekedésrendészeti osztály, 2-2 fő pedig az Albertirsai, az Abonyi, illetőleg Jászkarajenői Rendőrőrs állományának mindennapi munkáját segítik.

Próbaidős őrmesterek fogadása

Török Csaba r. alezredes kapitányságvezető köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a kollégák munkájára hosszú távon számít, kiemelve azt, hogy rendőri hivatás gyakorlásában igazán csak az lehet sikeres, aki szakmailag és emberileg felkészülten áll nap, mint nap szolgálatba, törvényes szakszerű intézkedésekkel segíti az állampolgárok életét. A kapitányságvezető felhívta a figyelmet arra, hogy a pályakezdők mentorálása – segítése kiemelt feladatát képezi a vezetői és beosztotti állománynak, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy az újonnan felszerelt ceglédi rendőrök minél gyorsabban beilleszkedjenek a kapitányság kollektívájába.

Sajtóközlemény alapján

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...