7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

A Sting legendájával lép fel Banai Szilárd

A Sting legendájával lép fel Banai SzilárdOktóber 6-án 20 órától Budapesten a New Orleans Music Clubban lép fel Vinx az amerikai énekes-ütőhangszeres világsztár és Banai Szilárd együttesével a Silhouette zenekarral. A világ legnagyobb improvizatőr énekes zenészeként számon tartott Vinx, a Bostoni Berklee College of Music énekprofesszora, aki olyan sztárokkal dolgozik együtt mint, Sting, Tom Jones, Stevie Wonder.
A produkció Vinx és a Silhouette közös zenei projectje. Stílusát tekintve, Soul, Pop, Smooth Jazz, World Music jegyeket tartalmaz. Vinx egyedülálló hangszínét a legmagasabb szintű szakmaiság és a mély lelki tartalom teszi teljessé.
A zenekarban pedig az ország legkiválóbb muzsikusai játszanak: Milosevits Mirkó Milán a billentyűs hangszereknél, Birta Miklós gitárokon, Vermes Gábor basszusgitáron játszik majd.
Az ország vezető dobosának számító Banai Szilárd természetesen a doboknál közreműködik.
Szilárd szerint Vinx egy igazi világsztár a szó legnemesebb értelmében, aki egyenrangú partnerként dolgozik a magyar zenészekkel.

– 2010-ben a Szegedi Jazznapok sztárvendége volt és úgy hozta az élet, hogy volt alkalmunk kísérni a színpadon. Az életem egyik legmeghatározóbb momentuma volt. Azt az elementáris hatást szeretnénk továbbadni a hazai közönségnek, amiről Sting is nyilatkozott korábban vele kapcsolatban. Nem kísérőzenekarként lépünk fel vele, hiszen Silhouette dalokat, és Vinx szerzeményeit is fogjuk játszani. Csányi István szaxofonos lesz az egyik vendégünk, de ezen kívül tartogatunk még pár meglepetést az estére. A koncert után 22 órától pedig Dj Dominique minőségi soul funk zenékkel gondoskodik az est teljességéről. “

Jegyeladás: https://www.jegy.hu/program/vinx-feat-silhouette-koncert-72418
VIDEÓ:

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...